Schutting laten plaatsen?

inclusief BTW en vanaf € 99 per meter

Bereken zelf de beste prijs

Met onze handige online calculator

Aantal strekkende meter
Postcode
Beoordeling
4.8 / 5

Fullservice schutting laten plaatsen

Een hout beton schutting plaatsen zorgt voor sfeer en privacy in uw tuin. Als u ongestoord wilt kunnen genieten van uw tuin kunt u hiervoor een schutting laten plaatsen? Wij leveren, monteren en plaatsen schuttingen in alle soorten en afmetingen. Er is er altijd wel een hout beton schutting / tuinscherm dat bij uw tuin past. Wanneer wij een schutting plaatsen kosten de offertes en het inmeten u niets. Via onze site berekent u eenvoudig zelf de prijs met onze online calculator.

We ontzorgen u bij het laten plaatsen van een schutting

We zijn een fullservice schuttingbouwer en daarbij ontzorgen wij u graag in de breedste zin. We verwijderen waar nodig is uw oude groenstrook of schutten en plaatsen daar een fonkelnieuwe schutting. Volledig naar uw wens. In onze eigen schutting montage hal verwerken we al uw maatwerk wensen tot een prachtige schutting. Zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe geplaatste schutting. U kunt bij ons per pin betalen of vooraf overboeken. Ook bieden wij een betaling in termijnen aan via ‘Lease uw schutting’. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Dit doen we:

  • Het plaatsen van een nieuwe schutting
  • Eventueel verwijderen van oude groenstrook of schutting
  • Plaatsen van metalen hekwerken
  • Fabriceren en plaatsen van houten pergola’s
  • Fabriceren en plaatsen van overkappingen of glazen schuifwanden
  • Fabriceren en plaatsen van houten container of warmtepomp ombouwen

Schuttingen op maat laten plaatsen

Wilt u een schutting kopen? Schuttingen zijn heel persoonlijk en meer dan alleen een erfafscheiding. De juiste tuinschermen maken een tuin helemaal af en voegen een extra waarde toe aan het geheel. De keuze voor een schutting maakt u voor jaren, daarom hebben we een uitgebreide mogelijkheden en wordt uw tuinschutting geheel naar wens geplaatst. Of u nu kiest voor een Douglas schutting of een grenen schutting of een Nobifix schutting, uw tuinschermen worden vakkundig geïnstalleerd door onze vakmannen volgens de door u aangegeven details.

Hout beton schutting plaatsen voor een veilige tuin

Ook als u niet wilt dat er zomaar iemand uw tuin inloopt zijn tuinschermen een goede keuze. Voorzie bijvoorbeeld hout beton schuttingen van een bijpassende tuindeur met stevig hang- en sluitwerk zodat deze goed af te sluiten is en houd indringers buiten de tuin. De schuttingdeur past perfect bij de tuinschermen door het gebruik van hetzelfde materiaal in zowel de deur als de schuttingdelen.

Voordeel met collectief schutting laten plaatsen

Gaat u samen met meerdere buren een schutting laten plaatsen? Dan kan dit voordeel opleveren in de kosten. Dat noemen we collectief schutting inkopen. Ga daarom na of er meer buren in de buurt zijn die ook een schutting willen laten plaatsen. Meer over collectief schutting inkopen leest u hier.

vacature-schutting-plaatser-voorman-schuttinggigant-vriezenveen-01

Offerte voor een schutting ontvangen?

Voor een offerte voor de mooiste betonnen schutting kunt u eenvoudig gebruik maken van onze schutting calculator. Bereken hier zelf de beste prijs voor alle typen, van standaard tot premium, met of zonder deklatten of schuttingdeur. Kiest u voor afhalen, bezorgen of plaatsen? Onze online calculator berekent snel en eenvoudig de scherpste prijs voor u.

Bezoek onze showstraat in Vriezenveen

Onze schuttingen even goed van dichtbij bekijken? In onze showstraat in Vriezenveen hebben we alle modellen, houtsoorten en betonpalen netjes op een rij staan. Zo kunt u voelen hoe onze kwaliteit is en kunnen we het juiste advies geven over onze producten. Geheel vrijblijvend kunnen we een prijs voor u maken en u hoeft geen afspraak te maken om langs te komen.

Bezoek onze showstraat

Handelsweg 13 in Vriezenveen

Neem contact op

085 - 773 4400

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Schuttinggigant in Vriezenveen

Schuttingen

Compleet naar uw wens