Extra voordeel pakken

Schutting laten plaatsen met uw buren

Bent u van plan om een schutting te laten plaatsen? En woont u in een blok met meerdere woningen? Dan kunt u bij Schuttinggigant inkoopvoordeel krijgen op uw schutting. Hierdoor kan de meterprijs aanzienlijk dalen. Vraag een offerte aan via de website of stuur een mail naar ons.

Bereken direct uw schutting

Stappenplan om collectief in te kopen bij Schuttinggigant.

  1. Bepaal samen met uw buren het aantal meters.
  2. Bepaal het aantal poorten en bijzondere delen.
  3. Zorg voor een enkele aanspreekpunt vanuit uw erf.
  4. Vraag een offerte aan via onze handige online-calculator of stuur een mail naar info@schuttinggigant.com en geef aan dat het om meerdere woningen gaat.
  5. Stem de meterprijs en plaatsingsdatum met ons af.

Collectief inkopen heeft voordeel

Een schutting van Schuttinggigant heeft meerdere voordelen. We bieden de beste kwaliteit / prijsgarantie. Zo werken we alleen met 18 mm dikke schuttingplanken (normaal 16 mm), wat de duurzaamheid aanzienlijk doet stijgen. Het hout zal minder werken waardoor het langer mee gaat. Ons team bestaat uit meer dan 5 ploegen die dagelijks schuttingen plaatsen in heel Nederland en zijn dus ervaren. Onze vakmensen helpen u met de schutting en geven het juiste advies op maat. Als het nodig is komen we langs om de schutting in te meten.

 

Diverse keuzes en houtsoorten

Schuttinggigant biedt collectieve inkopers een ruim assortiment aan houtsoorten en schermen. Zo kunt u kiezen uit grenen, douglas, Red Class Wood, Nobifix, maar ook uit ander alternatieve houtsoorten. Mist u een houtsoort? We denken graag met u mee. Voor elke houtsoort hebben we schuine en lage schremen, maar ook gaasschermen en schanskorven. Alle specificaties kunt u eenvoudig mee selecteren in onze online schutting online-calculator.

Meer vragen over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer blogs

Omgewaaide schutting

Stormschade? Zo krijgt u uw geld terug

Stormschade aan uw schutting? Via deze weg krijgt u een gloednieuwe en stevige schutting terug Een omgewaaide, of schade aan […]

Lees blog

Trees for All & Schuttinggigant.com

Trees for All en Schuttinggigant.com Iedere klant die bij ons een schutting bestelt maakt indirect de wereld ook weer een […]

Lees blog