Tuinschutting laten plaatsen

inclusief plaatsing vanaf € 99 per meter

Bereken zelf de beste prijs

Met onze handige online calculator

Aantal strekkende meter
Postcode
Beoordeling
4.8 / 5

Tuinschutting laten plaatsen

Wanneer u ongestoord wil kunnen genieten van de tuin kunt u een schutting laten plaatsen? Een tuinschutting creëert gezelligheid, veiligheid en privacy in uw tuin. Bij Schuttinggigant.com leveren, monteren en plaatsen wij schuttingen in alle soorten en afmetingen. Er is er altijd wel een schutting / tuinscherm dat bij uw woning past. Via de website berekent u eenvoudig en snel zelf de beste prijs met de online calculator!

schutting laten plaatsen door Schuttinggigant.com full service schuttingbouwer

Schuttingen op maat!

Tuinschuttingen zijn heel persoonlijk en meer dan alleen een erfafscheiding. De juiste tuinschermen maken een tuin helemaal af en voegen meer waarde toe aan uw tuin of woning.

De keuze voor een schutting maakt u dan ook voor jaren, daarom hebben wij uitgebreide mogelijkheden en wordt de tuinschutting beton of tuinschutting hout of kunstof geheel naar uw wens geplaatst. Wij hebben diverse mogelijkheden en keuze uit verschillende materialen zoals een douglas schutting of een grenen schutting in naturel, maar we kunnen ook in kleur leveren zoals zwart douglas schutting of een zwart grenen schutting.

Tuinschutting plaatsen voor een veilige tuin

Wanneer u niet wilt dat er zomaar iemand bij u de tuin inloopt is een hout beton schutting een mooie oplossing. Een hout beton schuttingen kunt u aanvullen met een bijpassende tuindeur met stevig RVS hang- en sluitwerk zodat deze goed af te sluiten is. De schuttingpoort past perfect bij de tuinschermen door het gebruik van hetzelfde materiaal in zowel de deur als de schuttingdelen.

Red Class Wood met Rots motief beton

Online offerte opvragen?

Met de schuttingcalculator kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen. Bij ons is een tuinschutting goedkoop maar ook van hoge kwaliteit. Met de calculator berekent uzelf de beste prijs voor alle typen, van standaard paal tot premium, met of zonder deklatten of schuttingdeur. Kiest u voor zelf ophalen, laten bezorgen of laten plaatsen? Onze online calculator berekent snel en eenvoudig de beste tuinschutting prijzen.

Bezoek onze showstraat in Vriezenveen

Onze schuttingen even goed van dichtbij bekijken? In onze showstraat in Vriezenveen hebben we alle modellen, houtsoorten en betonpalen netjes op een rij staan. Zo kunt u voelen hoe onze kwaliteit is en kunnen we het juiste advies geven over onze producten. Geheel vrijblijvend kunnen we een prijs voor u maken en u hoeft geen afspraak te maken om langs te komen.

Bezoek onze showroom

Handelsweg 13 in Vriezenveen

Neem contact op

085 - 773 4400

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Schuttinggigant in Vriezenveen