Tuinschutting voor elke tuin

inclusief plaatsing vanaf € 99 per meter

Bereken zelf de beste prijs

Met onze handige online calculator

Aantal strekkende meter
Postcode
Beoordeling
4.8 / 5

Tuinschutting laten plaatsen

Wanneer u ongestoord wil kunnen genieten van de tuin kunt u een schutting laten plaatsen? Een tuinschutting creëert gezelligheid, veiligheid en privacy in uw tuin. Bij Schuttinggigant.com leveren, monteren en plaatsen wij schuttingen in alle soorten en afmetingen. Er is er altijd wel een schutting / tuinscherm dat bij uw woning past. Via de website berekent u eenvoudig en snel zelf de beste prijs met de online calculator!

Schuttingen op maat!

Tuinschuttingen zijn heel persoonlijk en meer dan alleen een erfafscheiding. De juiste tuinschermen maken een tuin helemaal af en voegen meer waarde toe aan uw tuin of woning.

De keuze voor een schutting maakt u dan ook voor jaren, daarom hebben wij uitgebreide mogelijkheden en wordt de tuinschutting beton of tuinschutting hout of kunstof geheel naar uw wens geplaatst. Wij hebben diverse mogelijkheden en keuze uit verschillende materialen zoals een douglas schutting of een grenen schutting in naturel maar we kunnen ook in kleur leveren zoals zwart douglas schutting of een zwart grenen schutting.

Bereken zelf uw schutting

Tuinschutting plaatsen voor een veilige tuin

Wanneer u niet wilt dat er zomaar iemand bij u de tuin inloopt is een hout beton schutting een mooie oplossing. Een hout beton schuttingen kunt u aanvullen met een bijpassende tuindeur met stevig RVS hang- en sluitwerk zodat deze goed af te sluiten is. De schuttingpoort past perfect bij de tuinschermen door het gebruik van hetzelfde materiaal in zowel de deur als de schuttingdelen.

Online offerte opvragen?

Met de schuttingcalculator kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen. Bij ons is een tuinschutting goedkoop maar ook van hoge kwaliteit. Met de calculator berekent uzelf de beste prijs voor alle typen, van standaard paal tot premium, met of zonder deklatten of schuttingdeur. Kiest u voor zelf ophalen, laten bezorgen of laten plaatsen? Onze online calculator berekent snel en eenvoudig de beste tuinschutting prijzen.

Schuttingen

Compleet naar uw wens