6
Betonnen schutting bestellen
inclusief plaatsing vanaf € 55 per meter
r

Bereken zelf de beste prijs

Met onze handige online calculator

Aantal strekkende meter
1
Aantal hoeken
1
Inclusief transport
1
Inclusief plaatsing
1
Postcode
1

Voer het aantal meters en centimeters in en bereken direct de scherpste prijs.

Let op: minimale lengte is 5 meter.

Meer wensen? Scroll naar beneden voor meer opties of neem contact met ons op.

Betonschuttingen op maat!

Bij Schuttinggigant.com leveren en plaatsen wij betonschuttingen in alle soorten en afmetingen. Op het moment dat u lekker en ongestoord van uw tuin wilt relaxen van de tuin kunnen wij voor u een beton schutting plaatsen. Via onze site Schuttinggigant.com berekent u eenvoudig en snel de goedkoopste hout beton schutting prijzen met de online calculator!

Tuinschuttingen zijn heel persoonlijk en meer dan alleen een erfafscheiding. De juiste tuinschermen maken een tuin helemaal af en voegen meer waarde toe aan uw tuin of woning. De keuze voor een schutting maakt u dan ook voor jaren, daarom hebben wij een uitgebreide mogelijkheden en wordt de tuinschutting geheel naar uw wens geplaatst.

Laten plaatsen? Geen probleem!

Wanneer u de complete schutting zelf wilt plaatsen dat kan dat natuurlijk ook maar het uitbesteden van een beton schutting plaatsen wordt wel door ons geadviseerd in verband met kwaliteit en garantie.

Bereken zelf uw schutting >

Diverse soorten en modellen

Wij hebben een heel breed assortiment met diverse schuttingschermen en betonnen schutting palen. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse onderplaten met of zonder motief. Met de online rekenmodule berekent u snel en eenvoudig de beste prijs. Dus voor een kwalitatief goedkope betonnen schutting moet u snel bij Schuttinggigant.com zijn!

Schuttingen
in alle soorten en maten