Betonnen schutting bestellen

inclusief plaatsing vanaf € 55 per meter

Bereken zelf de beste prijs

Met onze handige online calculator

Aantal strekkende meter
Postcode
Beoordeling
4.8 / 5

Betonschuttingen op maat!

Bij Schuttinggigant.com leveren en plaatsen wij betonschuttingen in alle soorten en afmetingen. Op het moment dat u lekker en ongestoord van uw tuin wilt relaxen van de tuin kunnen wij voor u een beton schutting plaatsen. Via onze site Schuttinggigant.com berekent u eenvoudig en snel de goedkoopste hout beton schutting prijzen met de online calculator!

Tuinschuttingen zijn heel persoonlijk en meer dan alleen een erfafscheiding. De juiste tuinschermen maken een tuin helemaal af en voegen meer waarde toe aan uw tuin of woning. De keuze voor een schutting maakt u dan ook voor jaren, daarom hebben wij een uitgebreide mogelijkheden en wordt de tuinschutting geheel naar uw wens geplaatst.

schutting laten plaatsen door Schuttinggigant.com full service schuttingbouwer

Laten plaatsen? Geen probleem!

Wanneer u de complete schutting zelf wilt plaatsen dat kan dat natuurlijk ook maar het uitbesteden van een beton schutting plaatsen wordt wel door ons geadviseerd in verband met kwaliteit en garantie.

Diverse soorten en modellen

Wij hebben een heel breed assortiment met diverse schuttingschermen en betonnen schutting palen. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse onderplaten met of zonder motief. Met de online rekenmodule berekent u snel en eenvoudig de beste prijs. Dus voor een kwalitatief goedkope betonnen schutting moet u snel bij Schuttinggigant.com zijn!

Bezoek onze showstraat in Vriezenveen

Benieuwd naar de producten die we u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend een kijkje in onze showstraat. Een afspraak maken is niet nodig. We zijn geopend op maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 tot 17.00 uur. Bekijk hieronder wat u kunt verwachten in onze showroom.

Schutting showstraat

In onze schutting showstraat hebben we alle hout- schutting- en betonsoorten opgesteld. Ook kunt u gaasschermen, poorten en andere tussendelen goed bekijken en testen. We vertellen u graag de voor- en nadelen van alle scheren. Binnen maken we graag voor u een offerte op maat.

Buitenverblijven

Bij Schuttinggigant plaatsen we ook overkappingen en luxe buitenverblijven. Gemaakt van het beste Douglas hout. Vaak in combinatie met een glazen schuifwand en verlichting. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Schuttinggigant in Vriezenveen

Losse schutting verkoop

Het meeste van ons materiaal hebben we op voorraad en laten we graag aan u zien. Op verzoek kunt u ook materiaal af komen halen. Denk hier aan schuttingen, betonpalen en hout. Onze prijzen vind u terug op Tuingigant.com. U kunt zonder afspraak langskomen.

Bezoek onze showstraat in Vriezenveen

Onze schuttingen even goed van dichtbij bekijken? In onze showstraat in Vriezenveen hebben we alle modellen, houtsoorten en betonpalen netjes op een rij staan. Zo kunt u voelen hoe onze kwaliteit is en kunnen we het juiste advies geven over onze producten. Geheel vrijblijvend kunnen we een prijs voor u maken en u hoeft geen afspraak te maken om langs te komen.

Bezoek onze showroom

Handelsweg 13 in Vriezenveen

Neem contact op

085 - 773 4400

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Schuttinggigant in Vriezenveen

Schuttingen

Compleet naar uw wens