Schutting kopen?

Laat uw schutting leveren en plaatsen

Bereken zelf de beste prijs

Met onze handige online calculator

Aantal strekkende meter
Postcode
Beoordeling
4.8 / 5

Een houten schutting kopen bij Schuttinggigant

Bij Schuttinggigant kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om optimaal van uw tuin te kunnen genieten. Dé specialisatie van Schuttinggigant zijn schuttingen. Deze zijn natuurlijk onmisbaar voor uw tuin. Daarnaast zijn ze niet alleen te vinden rondom huizen, maar ook kinderdagverblijven, scholen of bedrijven zijn gebaat bij deze afscheidingen. Een schutting staat stevig, biedt privacy en geeft een prettige uitstraling. Schuttingen zijn dan ook een erg populaire manier om een locatie af te scheiden. Wil u een schutting kopen? Kijk dan vooral verder op onze site. Schuttinggigant heeft jaren ervaring in het leveren en installeren van mooie en diverse schuttingen. U kunt bij ons terecht voor maatwerk schuttingen of u kunt standaard schuttingdelen kopen.

Houten schutting kopen

Als u onze site verder heeft bekeken, heeft u ontdekt dat wij een breed scala aan opties bieden. U kunt uiteraard alles aanpassen naar de afmetingen en uitstraling van uw huis en tuin. Daarnaast kiest u natuurlijk ook voor welke soort schutting u gaat. U heeft onder andere de keus uit fraai hekwerk of een erfafscheiding van hout. Toch zullen de meeste klanten bij ons een houten schutting kopen. Dit blijft de meest populaire keuze en biedt op zichzelf nog vele opties. Een aantal van deze opties zijn:

Onze houtsoorten

Al deze houtsoorten hebben verschillende eigenschappen die invloed hebben op de uitstraling, de duurzaamheid en het onderhoud. Doordat wij zoveel verschillende opties hebben, zal er ongetwijfeld een mooie houten schutting tussen zitten die aansluit op uw wensen en mogelijkheden. Het is begrijpelijk dat u niet bekend bent met alle eigenschappen van deze houtsoorten. Als u geen zin heeft om, naast uw zoektocht naar een schutting, ook nog eens het internet af te struinen naar meer informatie over houtsoorten. Dan kunt altijd contact met ons opnemen. Onze enthousiaste vakmannen geven u graag uitleg en advies. Wenst u advies op locatie om uw situatie optimaal in te schatten? Dan kunt u gebruik maken van onze inmeetservice.

Wat kost een houten schutting?

Bekijk hieronder wat een schutting kost vanaf 1 meter inclusief plaatsing. De prijzen zijn vanaf prijzen en kunnen afwijken van onze online calculator en zijn gebaseerd op afstand. Bekijk altijd de actuele prijs inclusief plaatsing in onze online calculator.

Schuttingtype Vanaf indicatieprijs per meter
Grenen schutting v.a. € 99
Red Class Wood schutting v.a. € 115
Douglas schutting v.a. € 140
Zwart grenen schutting v.a. € 145
Nobifix schutting v.a. € 150

Schuttingdelen kopen

Bij Schuttinggigant bestelt u eenvoudig u nieuwe schutting. Om dit proces wat gemakkelijker te maken, wij een praktische online schuttingcalcutor ontworpen. Deze leidt u door alle opties heen. Zo kunt u kiezen uit verschillende onderplaten en schuttingpalen. Deze hebben veel invloed op de uitstraling van uw schutting. Ook kunt u besluiten of u wel of geen deklatten op uw schutting wil. Daarnaast is een poort ook een optie die u niet moet vergeten. Wilt u een poort? En zo ja, waar in de schutting moet deze dan komen? En hoe moet de poort eruit komen te zien? Wanneer u alle opties heeft doorlopen en ingevuld, kunt u deze naar ons opsturen. Op basis van deze gegevens wordt er een offerte opgesteld. Deze ontvangt u binnen enkele dagen in uw mail inbox en kunt u uw schuttingdelen kopen. Tegen die tijd heeft u ook al met ons besproken of u gebruik wilt maken van onze transport en installatieploeg. En zo staat uw schutting dus binnen de kortste keren in uw tuin!

Bezoek onze showroom in Vriezenveen

Benieuwd naar de producten die we u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend een kijkje in onze showroom en showstraat. Een afspraak maken is niet nodig. We zijn geopend op maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 tot 17.00 uur. Bekijk hieronder wat u kunt verwachten in onze showroom.

Schutting showstraat

In onze schutting showstraat hebben we alle hout- schutting- en betonsoorten opgesteld. Ook kunt u gaasschermen, poorten en andere tussendelen goed bekijken en testen. We vertellen u graag de voor- en nadelen van alle scheren. Binnen maken we graag voor u een offerte op maat.

Buitenverblijven

Bij Schuttinggigant plaatsen we ook overkappingen en luxe buitenverblijven. Gemaakt van het beste Douglas hout. Vaak in combinatie met een glazen schuifwand en verlichting. Benieuwd naar de mogelijkheden? We kunnen u in de showroom alles laten zien. 

Schuttinggigant in Vriezenveen

Losse schutting verkoop

Het meeste van ons materiaal hebben we op voorraad en laten we graag aan u zien. Op verzoek kunt u ook materiaal af komen halen. Denk hier aan schuttingen, betonpalen en hout. Onze prijzen vind u terug op Tuingigant.com. U kunt zonder afspraak langskomen.

Bezoek onze showroom in Vriezenveen

Onze schuttingen even goed van dichtbij bekijken? In onze showroom in Vriezenveen hebben we alle modellen, houtsoorten en betonpalen netjes op een rij staan. Zo kunt u voelen hoe onze kwaliteit is en kunnen we het juiste advies geven over onze producten. Geheel vrijblijvend kunnen we een prijs voor u maken en u hoeft geen afspraak te maken om langs te komen.

Bezoek onze showroom

Handelsweg 13 in Vriezenveen

Neem contact op

085 - 773 4400

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Schuttinggigant in Vriezenveen