Hout beton schutting

inclusief plaatsing vanaf € 99 per meter (incl. BTW)

Bereken zelf de beste prijs

Met onze handige online calculator

Aantal strekkende meter
Postcode
Beoordeling
4.8 / 5

Hout beton schuttingen

Op het moment dat u lekker en ongestoord van uw tuin wilt genieten, kunt u bij Schuttinggigant.com een hout beton schutting bestellen inclusief plaatsing. Bij schuttinggigant.com leveren, monteren en plaatsen wij schuttingen in alle soorten en afmetingen. Er is er altijd wel een schuttingscherm of tuinschutting dat bij uw woning past. Via Schuttinggigant berekent u gemakkelijk en snel zelf de goedkoopste hout beton schuttingen. Bereken nu zelf met de online calculator!

Red Class Wood schutting met antraciet premium palen

Schuttingen op maat!

Tuinschuttingen zijn heel persoonlijk en meer dan alleen een erfafscheiding. De juiste tuinschermen maken een tuin helemaal af en voegen meer waarde toe aan uw tuin of woning. De keuze voor een schutting maakt u voor jaren, daarom hebben wij uitgebreide mogelijkheden voor uw hout beton schutting en wordt de tuinschutting geheel naar uw wens geplaatst. Wij bieden diverse keuze uit verschillende materialen zoals Douglas of grenen hout. We kunnen ook schuttingen in kleur leveren zoals bijvoorbeeld een zwart grenen schutting.

Welke houtbeton schuttingen zijn er?

Onze schuttingschermen zijn te krijgen in verschillend aantal planks. Dit aantal bepaalt de doorkijk van de schermen. 17 planks heeft redelijk doorkijk naar de buren. 23 planks heeft de minste doorkijk.  We bieden zowel verticale als horizontale planken aan. Kom alles bekijken in de showroom.

Hout beton schutting zelf plaatsen

Natuurlijk kunt u ook zelf uw schutting plaatsen. In verband met kwaliteit en garantie adviseren wij wel om een schutting te laten plaatsen door vakmensen. Op deze manier bent u verzekerd van kwaliteit en heeft u tevens garantie op de plaatsing.
  1. Diverse soorten en modellen

We hebben een heel breed assortiment met diverse schuttingschermen en palen. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse onderplaten met of zonder motief. Bijvoorbeeld hout beton schutting rotsmotief of houtlook. Onze online calculator berekent snel en eenvoudig de beste prijs voor u. Dus voor kwaliteit, vakmanschap en een scherpe prijs weet u waar u moet zijn!

Onze schuttingbetonpalen

  • Premium gladde betonpaal met punt
  • Stampbeton ruwe schuttingpaal
  • Sleufbeton schutting systeem palen
  • Hardhouten schuttingpalen

Bezoek onze showroom in Vriezenveen

Onze schuttingen even goed van dichtbij bekijken? In onze showroom in Vriezenveen hebben we alle modellen, houtsoorten en betonpalen netjes op een rij staan. Zo kunt u voelen hoe onze kwaliteit is en kunnen we het juiste advies geven over onze producten. Geheel vrijblijvend kunnen we een prijs voor u maken en u hoeft geen afspraak te maken om langs te komen.

Bezoek onze showroom

Handelsweg 13 in Vriezenveen

Neem contact op

085 - 773 4400

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Schuttinggigant in Vriezenveen

Schuttingen

Compleet naar uw wens