Hout beton schutting

inclusief plaatsing vanaf € 65 per meter (incl. BTW)

Bereken zelf de beste prijs

Met onze handige online calculator

Aantal strekkende meter
Postcode
Beoordeling
4.8 / 5

 

Hout beton schuttingen

Op het moment dat u lekker en ongestoord van uw tuin wilt genieten, kunt u bij Schuttinggigant.com een hout beton schutting bestellen inclusief plaatsing. Bij schuttinggigant.com leveren, monteren en plaatsen wij schuttingen in alle soorten en afmetingen. Er is er altijd wel een schuttingscherm of tuinschutting dat bij uw woning past.

Via www.schuttinggigant.com berekent u gemakkelijk en snel zelf de goedkoopste hout beton schuttingen. Bereken nu zelf met de online calculator!


Schuttingen op maat!

Tuinschuttingen zijn heel persoonlijk en meer dan alleen een erfafscheiding. De juiste tuinschermen maken een tuin helemaal af en voegen meer waarde toe aan uw tuin of woning.

De keuze voor een schutting maakt u voor jaren, daarom hebben wij uitgebreide mogelijkheden voor uw hout beton schutting en wordt de tuinschutting geheel naar uw wens geplaatst. Wij bieden diverse keuze uit verschillende materialen zoals Douglas of grenen hout. We kunnen ook schuttingen in kleur leveren zoals bijvoorbeeld een zwart grenen schutting.

  • Douglas varianten hebben wij in 15, 17, 19 en 21 planks!
  • Grenen varianten hebben wij in 17,19 en 21 planks
  • Zwart gespoten alleen in 21-planks
  • Hardhout en composiet op aanvraag.

Bereken zelf uw schutting

Hout beton schutting zelf plaatsen

Natuurlijk kunt u ook zelf uw schutting plaatsen. In verband met kwaliteit en garantie adviseren wij wel om een schutting te laten plaatsen door vakmensen. Op deze manier bent u verzekerd van kwaliteit en heeft u tevens garantie op de plaatsing!


Diverse soorten en modellen

Wij hebben een heel breed assortiment met diverse schuttingschermen en palen. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse onderplaten met of zonder motief. Bijvoorbeeld hout beton schutting rotsmotief of houtlook. Onze online calculator berekent snel en eenvoudig de beste prijs voor u. Dus voor kwaliteit, vakmanschap en een scherpe prijs weet u waar u moet zijn!


Schuttingen

Compleet naar uw wens