Naast het feit dat uw schutting u moet beschermen tegen wind en weer, is ook de uitstraling van uw schutting erg belangrijk. U zoekt dus een schutting die tegen een stootje kan en tegelijkertijd een luxe uitstraling heeft. Heeft u wel eens aan een schutting van nobifix hout gedacht? Deze houtsoort lijkt erg veel op hardhout vanwege de duurzaamheid en uitstraling. Een groot verschil tussen hardhout en nobifix is de prijs. Met een nobifix geniet u van dezelfde voordelen als hardhout voor een veel lagere prijs. Een perfecte vervanger dus! Op de site vindt u ons aanbod aan verschillende houtsoorten, waaronder nobifix. Hier leest u waarom een nobifix schutting misschien wel de perfecte keus is voor uw tuin.

Nobifix hout duurzaamheid

Een groot voordeel van nobifix hout is dat deze houtsoort erg lang meegaat. De levensduur van nobifix is gemiddeld even lang als dat van tropisch hardhout. Afhankelijk van hoe de schutting is geplaatst, kunt u tot wel vijfendertig jaar van een nobifix schutting genieten. Is de schutting in de grond geplaatst in plaats van bovengronds? Dan gaat de schutting gemiddeld maar liefst 25 jaar mee. En dat nagenoeg zonder onderhoud! Het is niet nodig om deze houtsoort te bewerken. Zonder extra onderhoud is een nobifix schutting bestand tegen extreme weersomstandigheden, schimmels, houtrot en insecten. U heeft er dus weinig omkijken naar en u staat later niet plots voor onverwachte kosten omdat bijvoorbeeld één van de nobifix tuinschermen is gaan rotten.
Nobifix is ook een duurzame keuze als het aankomt op het milieu. Nobifix hout wordt gewoon vanuit Europa geleverd. Hierdoor is het transport een stuk minder vergeleken met wanneer het vanuit een ander continent geïmporteerd moet worden. Dit vermindert de hoeveelheid benodigde brandstof om het hout bij de klanten te krijgen. Als u in plaats van tropisch hardhout voor nobifix kiest, bespaart u dus niet alleen uw geld in uw portemonnee, maar ook de regenwouden!

 

 

Nobifix schutting prijs

Nobifix is een slimme investering. De relatief lage prijs, nagenoeg geen onderhoud en de indrukwekkende levensduur zorgen ervoor dat u lang kan genieten van uw Nobifix schutting. Het is bijvoorbeeld een goede investering, omdat het de waarde van uw huis kan laten stijgen. Nobifix schuttingen passen namelijk bij nagenoeg elke tuinstijl en zijn tegenwoordig erg populair. Bij het kopen van een huis wil iedereen er natuurlijk een mooie stevige schutting bij die geen onderhoud vergt en nog jaren meegaat. Een goede toevoeging aan een huis waarover iemand misschien twijfelt het te kopen. Bent u nog lang niet van plan te verhuizen? Dan weet u zeker dat u nog een hele lange tijd van uw Nobifix schutting kunt genieten. Bent u benieuwd hoeveel u nou precies betaalt voor een Nobifix schutting, precies afgestemd op uw tuin? Neem dan de online calculator door op onze website. Deze berekent precies voor u hoeveel uw toekomstige schutting zal kosten, rekening houdend met alle details zoals de strekkende meters en schuttingpalen. Stel uw droomschutting samen en vraag direct een gratis offerte aan!

Andere schutting hout soorten

Het kiezen van schuttingen om te laten plaatsen in Twente kan lastig zijn. Bij Schuttinggigant heeft u namelijk vele opties om uit te kiezen. We hebben een ruim assortiment met verschillende houtsoorten. Een paar voorbeelden van deze soorten zijn:

Meer blogs

Schuttinggigant is FSC en PEFC gecertificeerd

Schuttinggigant is FSC® & PEFC gecertificeerd

Keuze voor duurzaamheid & kwaliteit Schuttinggigant is trots om het Forest Stewardship Council (FSC)-certificaat te dragen. Het FSC-keurmerk garandeert dat […]

Lees blog

Aanhoudende schaarste van het tuinhout

Zoals u wellicht al uit diverse media heeft gehoord is de houtprijs de laatste tijd fors gestegen. Dit heeft alles […]

Lees blog