Schuttingvoorbeelden

Bekijk onze verschillende schuttingen

Bereken zelf de beste prijs

Met onze handige online calculator

Aantal strekkende meter
Postcode
Beoordeling
4.8 / 5

Ontdek de mogelijkheden van onze producten

Schuttingen zijn een populaire manier om uw tuin of terrein af te scheiden van de buitenwereld. Er zijn verschillende soorten schuttingen beschikbaar, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Bij ons kunt u kiezen uit schuttingen van grenen, nobifix, red class wood, douglas en zwarte schermen. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en kunnen op maat worden geleverd. Onze professionele medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste schutting voor uw tuin of terrein. Neem gerust contact op voor meer informatie of bereken via onze handige calculator zelf de beste prijs!

Grenen schuttingen

Grenen schuttingen zijn gemaakt van hout dat is behandeld tegen rot en insecten. Het is een duurzaam en betaalbaar materiaal dat een natuurlijke uitstraling geeft aan uw tuin. Onze grenen worden gemaakt in onze eigen schuttingfabriek, zodat wij altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. De schermen zijn te krijgen in de meeste modellen. Vanaf 19 tot en met 23 planks.

Grenen schutting hout beton schutting
Nobifix hout beton schutting

Nobifix schuttingschermen

Nobifix schuttingen, of bruin geïmpregneerde schuttingschermen zijn gemaakt van hoogwaardig hout, dat onder hoge druk is geïmpregneerd. Dat geeft het hout een stoere bruine look. Het bruin geïmpregneerd hout gaat langer mee dan ander geïmpregneerd hout. Daarom is het een zeer duurzame keuze. Lees hier meer over Nobifix hout. U kunt bij ons uit twee type bruin geïmpregneerde schuttingschermen kiezen. De veelgekozen 21 planks scherm, of de 23 planks. De laatste geeft uw tuin extra privacy.

Red Class Wood schuttingschermen

Red class wood schuttingen zijn gemaakt van hout dat is behandeld tegen rot en insecten. Dit hout is zeer duurzaam en geeft een mooie natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Douglas schuttingen zijn gemaakt van hout dat is behandeld tegen rot en insecten. Dit hout heeft een prachtige kleur en een natuurlijke uitstraling.

Red Class Wood hout beton schutting
Douglas houtbeton schutting met grijs witte betonpalen

Douglas schuttingschermen

Douglas schuttingen zijn geschikt voor zowel traditionele als moderne tuinen. Ze zijn een populaire keuze voor afscheidingen van terrassen, tuinen en zwembaden. Ze zijn ook een geweldige optie voor privacyschermen omdat ze een hogere dichtheid hebben dan andere houtsoorten.

Zwarte schuttingschermen

Zwarte schermen zijn gemaakt van een duurzaam en onderhoudsvrij materiaal, ideaal voor het afschermen van uw tuin of terras. Deze schermen zijn te combineren met alle schuttingbeton palen die beschikbaar zijn in een premium paal, stampbeton paal en sleufpaal. Deze palen zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs en antraciet.

Zwart grenen schutting met premium wit grijze betonpaal
grenen elan schuttingscherm

Luxe schuttingschermen

Unieke & rustieke schuttingschermen die uw tuin een verrassend uiterlijk geven. Schuttinggigant heeft een aanbod aan luxe schuttingschermen, waaronder Elan en Rhombus schuttingschermen in diverse houtsoorten. We bieden ook (zwart) Zweeds rabat aan voor een strakke look. Designprofielen en lange planken behoren ook zeker tot de mogelijkheden. Maatwerk wensen? Neem dan contact met ons op voor een passend advies.