Configureer zelf uw overkapping

Met onze handige 3D configurator

Beoordeling
4.8 / 5

Een luxe overkapping (laten) plaatsen

Een houten overkapping is een prachtige aanvulling op uw tuin of terras, het biedt beschutting tegen de zon en regen en geeft uw buitenruimte een prachtige sfeer. Met de nieuwste technologie is het nu mogelijk om uw houten overkapping precies naar uw wensen te laten configureren. Op zoek naar de luxe overkapping voor in uw tuin dat volledig naar uw wens is? Dat begrijpen we bij Schuttinggigant erg goed. Het is niet altijd eenvoudig om de juiste overkapping te vinden. We bieden iedereen de kans om zelf hun droom overkapping te configureren. We helpen met meedenken, leveren en plaatsen eventueel de overkapping als dat een wens is. In de 3D configurator ontdekt u all overkapping types, formaten, houtsoorten en toebehoren. U kunt in alle kanten om uw overkapping draaien om alle details goed te bekijken. Benieuwd? Probeer dan de unieke overkapping configurator nu gratis online.

Een overkapping configureren

Hoe werkt het?

Met onze 3D configuratie-tool kunt u precies zien hoe uw overkapping eruit zal zien en kunt u eenvoudig wijzigingen aanbrengen in ontwerp, afmetingen en materialen. De tool is gemakkelijk te gebruiken en geeft u de vrijheid om elk detail van uw overkapping te personaliseren.

Stuur de offerte door en uw overkapping wordt beoordeeld. We plannen samen de levering en of u de overkapping zelf, of door Schuttinggigant laat plaatsen. Vervolgens wordt de overkapping vakkundig door onze mensen gemonteerd.

Keuze uit diverse materialen

U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, zoals Douglas en Eiken, en u kunt zelfs kiezen voor een geverfd of gebeitst oppervlak. Verder kunt u de afmetingen van de overkapping aanpassen, zodat deze precies past bij uw buitenruimte. Onze 3D configuratie-tool biedt ook de mogelijkheid om verschillende soorten dakbedekking te selecteren, zoals leien of polycarbonaat, en u kunt ook opties zoals verlichting en elektrische installaties toevoegen.

Vrijblijvend en aanpasbaar

Eenmaal klaar met uw configuratie, kunt u uw bestelling eenvoudig plaatsen en wij zorgen voor de rest. Onze professionele monteurs zorgen voor een perfecte installatie van uw houten overkapping, zodat u van uw nieuwe buitenruimte kunt genieten. Met onze 3D configuratie-tool kunt u uw droomoverkapping creëren en heeft u de vrijheid om elk detail naar uw wensen aan te passen. Probeer het nu uit en ontdek hoe eenvoudig het is om uw eigen houten overkapping te ontwerpen.

Schuttinggigant is
officieel Trendhout dealer

Doordat Schuttinggigant een officiële Trendhout dealer is, kunnen we u voorzien van een volledig buitenverblijf, inclusief verlichting, glazen schuifwand en meer. We configureren dit volledig in de Trendhout 3D app, waarin u direct kunt zien hoe het staat, maar ook direct wat het kost. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Overkapping voorbeelden

Inspiratie of voorbeelden nodig? Bekijk hieronder enkele voorbeelden van overkappingen die we als voor u hebben geconfigureerd. Gemaakt van het beste hout, waaronder Douglas en Eiken. Sommige in combinatie met een glazen schuifwand voor een optimale tuinkamer beleving. Of met geïsoleerde schuur om te werken in een warme ruimte. Het kan allemaal. Bekijk alle configuraties in 3D en voeg zelf uw wensen toe aan de overkapping.

logo-trendhoud-online-overkapping-calculator
Buitenverbijf Casa 300 cm

Buitenverblijf Casa

Overkapping met plat dak
Formaat van 6,1 x 3,3 meter
Buitenverbijf Siena 400 cm

Buitenverblijf Siena

Overkapping met plat dak
Formaat van 7,05 x 3 meter.

Buitenverbijf Palermo 400 cm

Buitenverblijf Pallermo

Overkapping met plat dak
Formaat van 5,5 x 3,1 meter
Buitenverbijf Refter 400 cm

Buitenverblijf Refter XL

Overkapping met plat dak
Formaat van 7,35 x 3,4 meter

Buitenverbijf Siena 400 cm

Buitenverblijf Siena

Overkapping met plat dak
Formaat van 9,4 x 5,45 meter

Buitenverbijf Verona 400 cm

Buitenverblijf Verona

Overkapping met plat dak
Formaat van 7,5 x 4 meter
Buitenverbijf Toscane 500 cm

Buitenverblijf Toscane

Overkapping met plat dak
Formaat van 9,4 x 5,45 meter

Buitenverblijf met zadeldak De Hoeve

Buitenverblijf Hoeve

Overkapping met zadeldak
Formaat van 7,65 x 4,4 meter.

Overkapping Hofstee XXL

Buitenverblijf de Hofstee XXL

Kapschuur buitenverblijf
Formaat van 9,5 x 5,95 meter

Wij zijn Schuttinggigant

Wij zijn een full-service schutting bouwbedrijf uit Vriezenveen en hebben veel ervaring in het plaatsen van luxe overkappingen en buitenverblijven. Naast onze uitgebreide maatwerk oplossingen voor overkappingen bezitten wij nu over de unieke Trendhout 3D configurator. Een gebruikersvriendelijke tool waarbij u zelf de volledige overkapping kunt ontwerpen. U bestelt uw buitenverblijf bij Trendhout, maar Schuttinggigant zal voor u de overkapping vakkundig komen monteren.

Altijd met het gewenste resultaat

Jos
Overkapping specialist

Jos werkt vanaf het begin al bij Schuttinggigant en heeft als timmerman veel ervaring met het plaatsen van overkappingen. Als voorman overkappingen leidt hij onze vakmannen op om ook overal in het land overkappingen of luxe buitenverblijven te plaatsen. Maakt u een afspraak? Dan komt Jos persoonlijk langs voor een advies op maat.

jos schuttinggigant

Bezoek onze showroom in Vriezenveen

Onze overkappingen even goed van dichtbij bekijken? In onze showroom in Vriezenveen hebben we alle modellen, houtsoorten en betonpalen netjes op een rij staan. Zo kunt u voelen hoe onze kwaliteit is en kunnen we het juiste advies geven over onze producten. Geheel vrijblijvend kunnen we een prijs voor u maken en u hoeft geen afspraak te maken om langs te komen.

Bezoek onze showroom

Handelsweg 13 in Vriezenveen

Neem contact op

085 - 773 4400

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Schuttinggigant in Vriezenveen