Projectmatig schutting laten plaatsen

Voor bouwbedrijven & projectontwikkelaars

Beoordeling
4.8 / 5

Projectmatige schuttingbouw

Schuttinggigant is sterk in het plaatsen van schuttingen voor projectontwikkelaars en bouwbedrijven. We hebben ervaring in het projectmatig werken op locatie. We hebben nauw contact met de bouwbedrijven en voormannen. U kunt op ons rekenen dat het materiaal op voorraad is en dat de klus op tijd is afgerond. We ontzorgen de ontwikkelaar op verschillende fronten en werken nauw samen om eensgezinde schutting of ombouw te kunnen voorzien. Zo geeft u het project een nog meer gewaardeerde uitstraling. Bouwbedrijven of projectontwikkelaar krijgen ook een groot voordeel.

Wat doen we?

 • Complete schuttingen
 • Metalen hekwerken
 • Houten tuinpoorten en tussendelen
 • Houten pergola’s
 • Ombouwen voor containers, warmtepompen en airco’s
 • Overkappingen
 • En meer..

Korting voor klanten

Een vaste korting voor klanten van de projectontwikkelaar

Eensgezind straatbeeld

Geeft uw project een strak aanzicht wat meer waardering gaat opleveren

Volledige ontzorging

We zorgen voor een volledige en correcte afhandeling van ons product.

Voordelen voor de consument

Niet alleen voor de bouwbedrijven en projectontwikkelaars bieden we unieke voordelen, ook de consument heeft verschillende voordelen. Hieronder leest u wat we in het pakket aanbieden.

 • Een project specifieke webpagina met real-time calculator.
 • Een informatie flyer met eigen logo en link naar de pagina.
 • Een inloopdag voor consumenten en projectontwikkelaar
 • Voorfinanciering voor maandelijkse afbetaling.

Projectpagina met online calculator

Op deze pagina kan de consument direct zijn berekenen van de schutting. De commissie voor de projectontwikkelaar is hier al in verrekend. Ook kan hier projectspecifieke informatie aan worden toegevoegd vanuit het project.

Informatie flyer met logo

De flyer kan digitaal of als print worden verstrekt aan de consument en bevat het logo van de projectontwikkelaar of bouwbedrijf. Hier staat ook de link naar de webpagina op vermeld.

Inloopdag voor consument & bouwbedrijf

We organiseren voor elk nieuw project een bewoners bijeenkomt bij Schuttinggigant in Vriezenveen, waar we alle bewoners kennis laten maken met onze materialen en houtsoorten. Onder het genot van een hapje en drankje kan de buurt ook kennis maken met hun nieuwe buren. Ter gelijker tijd kunt u als bouwbedrijf aanwezig zijn voor vragen en antwoorden.

Collectief inkopen

Gezamenlijk als buren inkopen (collectief inkopen) kan extra inkoopvoordeel bieden voor de consument. Schuttinggigant zal minder moeten rijden en kan schuttingen sneller achter elkaar gaan plaatsen. Dat is een win-win situatie.

De kracht van onze maatwerk werkwijze

Schuttinggigant bezit over een eigen montagehal waar we maatwerkproducten vervaardigen. We hebben geschoold personeel welke werken onder de juiste omstandigheden. Medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden en leiden we op om zelfstandig te kunnen werken. Kom meer te weten over onze duurzame en maatschappelijke werkwijze.

Onze partners

Hier ook staan? Neem contact met ons op voor een samenwerking

Interesse?

Neem contact op!

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eventuele samenwerking. We staan open om samen na te denken over de beste oplossingen op het gebied van erfafscheidingen en houten ombouwen. Misschien kunnen we onze diensten voor u zelfs verbreden.
jos schuttinggigant

Jos
Projectbegeleider
jos@schuttinggigant.com

nick schuttinggigant
Nick
Projectbegeleider 
nick@schuttinggigant.com

Neem contact op!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur (op werkdagen) contact met u op.
Contactgegevens(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schuttingen

Compleet naar uw wens