Vanwege de aanhoudende hout schaarste zijn wij gedwongen om dagprijzen te hanteren. De aanvraag die u vandaag instuurt, staat hierdoor niet vast. Voordat wij uw hout gaan leveren of plaatsen nemen wij contact op om de houtprijs alsnog vast te stellen. Dit geldt alleen voor ons hout, de prijzen voor ander materiaal en plaatsingskosten blijven gelijk.

Momenteel is er een grote vraag naar het leveren van tuinhout. We streven er naar om binnen 48 uur te reageren en uw offerte te behandelen. Houdt rekening met het bezorgen en afhalen van materiaal binnen 3-10 werkdagen. Montage 8- 10 weken levertijd, betaling achteraf als u akkoord bent.


Op deze pagina vindt u al onze gegevens en daarnaast vindt u hier alle informatie in de bijgevoegde links. Heeft u een vraag? Dan kunt u hoogstwaarschijnlijk goed vinden in onze FAQ. Bekijk bovendien ook onze Werkwijze met daarin onze Belangrijke instructies voor een optimale start van uw schutting. Heeft u toch nog vragen of opmerkingen dan kunt u ons altijd bereiken.

Wij ontvangen u graag in ons bedrijf, maar wij kunnen tijdens kantooruren onderweg zijn naar klanten, daarom is het verstandig om vooraf altijd even te bellen! Dat voorkomt teleurstellingen. Wel hebben wij voorbeelden die altijd te zien zijn bij het pand, deze zijn ook te zien op de Voorbeeldpagina.

We streven er naar om uw (aan)vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Doorgaans kunt u op dezelfde werkdag een reactie van ons verwachten.


Telefoon – 085 773 44 00 (op werkdagen van 8:00 tot 17:00)

Dicht – 6-8-’21 vanaf 12:00 t/m 15-8-’21 en officiële feestdagen

E-mail |Info – Info@schuttinggigant.com

Email |Klachten en garantie – Service@schuttinggigant.com

Adres – Handelsweg 11 7671 DB Vriezenveen

IBAN – NL83 RABO 0325 3416 05

BIC – RABONL2U

KvK – 70266042

BTW – NL.858.224.513.B01


Offerteaanvraag – Heeft u een offerteaanvraag gedaan en heeft u geen bevestiging per mail ontvangen? Bekijk dan voor de zekerheid uw spam folder.


Snel naar één van de volgende pagina’s?
Algemene voorwaardenBelangrijke instructiesPrivacyverklaringSitemapVeelgestelde vragen FAQ