Vragen & contact

Op deze pagina vindt u al onze gegevens en daarnaast vindt u hier alle informatie in de bijgevoegde links. Heeft u een vraag? Dan kunt u hoogstwaarschijnlijk goed vinden in onze FAQ. Bekijk bovendien ook onze Werkwijze met daarin onze Belangrijke instructies voor een optimale start van uw schutting. Heeft u toch nog vragen of opmerkingen dan kunt u ons altijd bereiken. We streven er naar om uw (aan)vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Doorgaans kunt u op dezelfde werkdag een reactie van ons verwachten.

Service, reparaties & garanties

Heeft u een vraag of gebrek aan een product dat door ons is geleverd? Neem dan contact op via het onderstaande e-mailadres. We kunnen u dan gericht en sneller helpen.

E-mail voor service & garantie: service@schuttinggigant.com

Neem contact op!

Bel ons: 085 - 773 4400

Mail ons: info@schuttinggigant.com

Adresgegevens

Handelsweg 13
7671 DB Vriezenveen

Bedrijfsgegevens

Schuttinggigant BV
IBAN: NL83 RABO 0325 3416 05
BIC: RABONL2U
KvK: 70266042
BTW: NL.858.224.513.B01

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: Op afspraak
Bouwvak: (wk 31, 32 & 34 2024): Gesloten
Kerst, oud & nieuw: (wk 52 & wk 1): Gesloten
Feest- en zondagen: Gesloten

Openingstijden showstraat schuttingen

Maandag t/m zondag: zonsopgang tot zonsondergang.

Direct persoonlijk contact

Op zoek naar de juiste persoon bij Schuttinggigant? Onze vakmensen staan allemaal voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bekijk op onze over ons pagina wie het beste bij uw vraag past. Hier staan we allemaal met ons gezicht en functie op de pagina. Dat is wel zo makkelijk.

Geen offerte ontvangen?

Heeft u een offerteaanvraag gedaan en heeft u deze niet per mail ontvangen? Bekijk dan voor de zekerheid uw spam folder. Daar ook niet gevonden? Neem dan telefonisch contact met ons op. Er is een kans dat er iets niet is goed gegaan met het invullen van de gegevens.

Snel naar één van de volgende pagina’s?
Algemene voorwaarden – Belangrijke instructies – Privacyverklaring – Sitemap – Veelgestelde vragen FAQ

Kom langs in onze showroom in Vriezenveen

U kunt binnen onze openingstijden altijd langskomen om onze producten te bekijken. We hebben een showstraat waar alle houtsoorten en schutting betonpalen staan opgesteld. Voor losse verkoop verwijzen we u graag naar Tuingigant.com.

Schutting showstraat

In onze schutting showstraat hebben we alle hout- schutting- en betonsoorten opgesteld. Ook kunt u gaasschermen, poorten en andere tussendelen goed bekijken en testen. We vertellen u graag de voor- en nadelen van alle scheren. Binnen maken we graag voor u een offerte op maat.

Buitenverblijven

Bij Schuttinggigant plaatsen we ook overkappingen en luxe buitenverblijven. Gemaakt van het beste Douglas hout. Vaak in combinatie met een glazen schuifwand en verlichting. Benieuwd naar de mogelijkheden? We kunnen u in de showroom alles laten zien. 

Schuttinggigant in Vriezenveen

Losse schutting verkoop

Het meeste van ons materiaal hebben we op voorraad en laten we graag aan u zien. Op verzoek kunt u ook materiaal af komen halen. Denk hier aan schuttingen, betonpalen en hout. Onze prijzen vind u terug op Tuingigant.com. U kunt zonder afspraak langskomen.