Vragen & contact

Op deze pagina vindt u al onze gegevens en daarnaast vindt u hier alle informatie in de bijgevoegde links. Heeft u een vraag? Dan kunt u hoogstwaarschijnlijk goed vinden in onze FAQ. Bekijk bovendien ook onze Werkwijze met daarin onze Belangrijke instructies voor een optimale start van uw schutting. Heeft u toch nog vragen of opmerkingen dan kunt u ons altijd bereiken. We streven er naar om uw (aan)vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Doorgaans kunt u op dezelfde werkdag een reactie van ons verwachten.

Adresgegevens

Handelsweg 13
7671 DB Vriezenveen

Bedrijfsgegevens

Schuttinggigant BV
IBAN: NL83 RABO 0325 3416 05
BIC: RABONL2U
KvK: 70266042
BTW: NL.858.224.513.B01

Vragen & contact

Direct contact met een van onze vakmensen over uw order

Service & garantie

Hulp en contact over kapotte onderdelen of fouten van uw order.

Openingstijden kantoor

Maandag: 8:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 8:00 - 17:00 uur
Woensdag: 8:00 - 17:00 uur
Donderdag: 8:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:00 - 16:30 uur
Zaterdag: Op afspraak

Feestdagen en bouwvak gesloten

Gesloten op 9 mei (Hemelvaart) en 10 mei

Stormschade aan uw schutting?
Dat hoeft geen geld te kosten. Lees hier hoe het werkt!

Direct persoonlijk contact

Op zoek naar de juiste persoon bij Schuttinggigant? Onze vakmensen staan allemaal voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bekijk op: “over ons” pagina wie het beste bij uw vraag past. Hier staan we allemaal met ons gezicht en functie op de pagina. Dat is wel zo makkelijk.

Geen offerte ontvangen?

Heeft u een offerteaanvraag gedaan en heeft u deze niet per mail ontvangen? Bekijk dan voor de zekerheid uw spam folder. Daar ook niet gevonden? Neem dan telefonisch contact met ons op. Er is een kans dat er iets niet is goed gegaan met het invullen van de gegevens.

Algemene voorwaarden

Lees hier onze order- en leveringsvoorwaarden bij uw schutting.

Belangrijke instructies

Waar dient u rekening mee te houden bij het leveren en plaatsen van uw schutting.

Privacy verklaring

Onze privacy verklaring en informatie over cookies.

Veelgestelde vragen

Vragen? Bekijk of uw vraag al in de lijst staat met veelgestelde vragen.

Schutting showstraat

In onze schutting showstraat hebben we alle hout- schutting- en betonsoorten opgesteld. Ook kunt u gaasschermen, poorten en andere tussendelen goed bekijken en testen. We vertellen u graag de voor- en nadelen van alle schermen. Binnen maken we graag voor u een offerte op maat.

Buitenverblijven

Bij Schuttinggigant plaatsen we ook overkappingen en luxe buitenverblijven. Gemaakt van het beste Douglas hout. Vaak in combinatie met een glazen schuifwand en verlichting. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u er graag alles over bij Schuttinggigant.

Schuttinggigant in Vriezenveen

Losse schutting verkoop

Het meeste van ons materiaal hebben we op voorraad en laten we graag aan u zien. Op verzoek kunt u ook materiaal af komen halen. Denk hier aan schuttingen, betonpalen en hout. Onze prijzen vindt u terug op Tuingigant.com. U kunt zonder afspraak langskomen.