Contact zoals jij wilt!

CORONA UPDATE 09:39 12-5-2020 

Door de omstandigheden die zijn ontstaan dat veel mensen thuis in de tuin aan het werk gaan, merken wij dat onze reactie tijd op offertes/mailing wat achter loopt. In ieder geval niet wat u van ons gewent bent, wij hopen hiervoor uw begrip.

Verder zijn wij bij Schuttinggigant ook genoodzaakt om maatregelen te nemen om de verspreiding van het coronavirus voor zover mogelijk tegen te gaan. Het goede nieuws is dat we wel komen plaatsen, daarvoor hebben we de volgende aandachtspunten opgesteld:

  • Houd afstand, minimaal 1,5 meter;
  • Schud geen handen;
  • Betaal vooraf of contactloos bij oplevering;
  • Koffie nemen we zelf mee;
  • We ontvangen geen klanten meer in ons kantoor tot 31 mei, buiten kunt u wel onze schuttingen bekijken, raadpleeg hiervoor onze openingstijden.

Wij hopen door middel van deze maatregelen onze werkzaamheden voort te kunnen zetten.

 

Alvast bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Schuttinggigant

 

Op deze pagina vind je informatie over de offerte aanvraag, facturatie en betalingen. Ook vind je hier de antwoorden op de veel gestelde vragen (FAQ) of bekijk onze werkwijze stapsgewijs uitgelegd hoe wij uw aanvraag in behandeling nemen. Heb je nog opmerkingen, vragen of suggesties, neem dan gerust contact met ons op.

Wij ontvangen u graag in ons bedrijf, maar wij kunnen tijdens kantooruren onderweg zijn naar klanten, daarom is het verstandig om vooraf altijd even te bellen om uw komst af te stemmen. Dat voorkomt teleurstellingen. Wel hebben wij voorbeelden die ten allen tijden te zien zijn bij het pand, deze zijn ook te zien op de voorbeeldpagina.

Telefoon: 085 – 773 44 00 (op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur)
E-mail: info@schuttinggigant.com

We streven er naar om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Doorgaans kun je op dezelfde werkdag een reactie van ons verwachten.

Nijverheidsweg 20
7671 DA Vriezenveen
IBAN: NL83RABO0325 3416 05
BIC: RABONL2U
KvK: 70266042
BTW: NL.858.224.513.B01
Offerte aanvraag – Heeft u een offerte aanvraag gedaan en heeft u geen bevestiging per mail ontvangen? Bekijk dan voor de zekerheid uw ongewenste postvak.

Snel naar één van de volgende pagina’s?
Algemene voorwaardenBelangrijke instructiePrivacyverklaringSitemapVeelgestelde vragen FAQ