Het kan zijn dat wij het niet waar kunnen maken binnen 48 uur te reageren, maar we zullen er alles aan doen om uw aangemaakte offerte zo gauw mogelijk te behandelen.

PS: Materialen bezorgen of afhalen binnen 3-10 werkdagen. Montage 8- 10 weken levertijd, betaling achteraf als u akkoord bent.


Op deze pagina vindt u al onze gegevens en daarnaast vindt u hier alle informatie in de bijgevoegde links. Heeft u een vraag? Dan kunt u hoogstwaarschijnlijk goed vinden in onze FAQ. Bekijk bovendien ook onze Werkwijze met daarin onze Belangrijke instructies voor een optimale start van uw schutting. Heeft u toch nog vragen of opmerkingen dan kunt u ons altijd bereiken.

Wij ontvangen u graag in ons bedrijf, maar wij kunnen tijdens kantooruren onderweg zijn naar klanten, daarom is het verstandig om vooraf altijd even te bellen! Dat voorkomt teleurstellingen. Wel hebben wij voorbeelden die altijd te zien zijn bij het pand, deze zijn ook te zien op de Voorbeeldpagina.

We streven er naar om uw (aan)vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Doorgaans kunt u op dezelfde werkdag een reactie van ons verwachten.


Telefoon – 085 773 44 00 (op werkdagen van 8:00 tot 17:00)

E-mail |Info – Info@schuttinggigant.com

Email |Klachten en garantie – Service@schuttinggigant.com

Adres – Nijverheidsweg 20 7671 DA Vriezenveen

IBAN – NL83 RABO 0325 3416 05

BIC – RABONL2U

KvK – 70266042

BTW – NL.858.224.513.B01


Offerteaanvraag – Heeft u een offerteaanvraag gedaan en heeft u geen bevestiging per mail ontvangen? Bekijk dan voor de zekerheid uw spam folder.


Snel naar één van de volgende pagina’s?
Algemene voorwaardenBelangrijke instructiesPrivacyverklaringSitemapVeelgestelde vragen FAQ