Tuinscherm laten plaatsen?

inclusief plaatsing vanaf € 55 per meter

Bereken zelf de beste prijs

Met onze handige online calculator

Aantal strekkende meter
Postcode
Beoordeling
4.8 / 5

 

Tuinschermen plaatsen

Tuinschermen zorgen voor sfeer en privacy in uw tuin. Wilt u ongestoord kunnen genieten van uw tuin en hiervoor een schutting plaatsen? Wij leveren en plaatsen tuinschermen in alle soorten en maten, zo is er altijd een tuinscherm dat bij uw tuin past. Hoge tuinschermen, lage tuinschermen of een combinatie hiervan, alle variaties zijn mogelijk en u berekent eenvoudig zelf de prijs in onze online calculator!

Voor elke tuin bijpassende tuinschermen

Tuinschermen zijn heel persoonlijk en meer dan alleen een erfafscheiding. De juiste tuinschermen maken een tuin helemaal af en voegen een extra waarde toe aan het geheel.

De keuze voor tuinschermen maakt u voor jaren, daarom hebben wij een uitgebreide collectie mogelijkheden en wordt uw tuinschutting geheel naar wens geplaatst. Of u nu kiest voor een composiet schutting of een betonschutting, uw tuinschermen worden vakkundig geïnstalleerd door onze vakmensen volgens de door u aangegeven specificaties.

Bereken zelf uw schutting

Tuinschermen voor een veilige tuin

Ook als u niet wilt dat er zomaar iemand uw tuin inloopt zijn tuinschermen een goede keuze. Voorzie bijvoorbeeld hout beton schuttingen van een bijpassende tuindeur met stevig hang- en sluitwerk zodat deze goed af te sluiten is en houd indringers buiten tuin. De schuttingdeur past perfect bij de tuinschermen door het gebruik van hetzelfde materiaal in zowel de deur als de schuttingdelen.

Offerte voor tuinschermen ontvangen?

Voor een offerte voor de mooiste tuinschermen kunt u eenvoudig gebruik maken van onze schuttingcalculator. Bereken hier zelf de beste prijs voor alle typen tuinschermen, van standaard tot premium, met of zonder deklatten of schuttingdeur. Kiest u voor afhalen, bezorgen of plaatsen? Onze online calculator berekent automatisch de scherpste prijs voor u.

Schuttingen

Compleet naar uw wens