Over Schuttinggigant

Fullservice schuttingbouwer

Beoordeling
4.8 / 5

Wij zijn Schuttinggigant

We zijn een fullservice schuttingbouwer met oog op kwaliteit. Met zes montage ploegen zijn we een van de grootste schuttingbouwers in Nederland. We verwijderen waar nodig is groenstroken en oude erfafscheidingen en plaatsen daar weer een fonkelnieuwe schutting of hekwerk. We zijn er voor de consument, maar zijn ook sterk in projectmatig werken voor bijvoorbeeld projectontwikkelaars en bouwbedrijven. We zijn FSC en PEFC gecertificeerd en voldoen aan VOG en VCA richtlijnen. Onze producten worden gekenmerkt als hoogwaardig doordat we onze schuttingschermen en tuinpoorten in eigen beheer fabriceren. Met onze online calculator berekent u in een handomdraai wat uw schutting moet kosten. Onze kracht zit in onze ervaring en eigen montagehal, waar we uw maatwerk wensen kunnen vervaardigen.

Zo zijn we ontstaan

Wij van Schuttinggigant bestaan sinds 2015 en zijn ontstaan uit het leerwerkbedrijf InVia. InVia werkt met jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze jongeren hebben bij ons de mogelijkheid om door te groeien vanuit InVia naar Schuttinggigant. In 2014 zijn wij van Schuttinggigant de samenwerking aangegaan met een houthandel in de regio waarvoor we schuttingen zijn gaan plaatsen. In 2015 is de naam Schuttinggigant tot stand gekomen en is de unieke online calculator ontwikkeld. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig de beste prijs berekenen voor een complete schutting naar wens.

Zes montageploegen

Anno 2022 is Schuttinggigant gegroeid tot zes montage ploegen. Elke ploeg bestaat uit een timmerman en zijn assistent die vanuit InVia is doorgegroeid naar Schuttinggigant, want wij vinden het belangrijk dat iedereen een kans krijgt en daarom werken wij nog steeds nauw samen met het leerwerkbedrijf InVia.

Het gezelligste team van Twente 

Bij ons moet iedereen het goed hebben. Daarom zorgen we er voor dat we samen genoeg leuke dingen doen. Jaarlijks hebben we meerdere borrels en leuke uitjes. Elke vrijdagmiddag zitten we in ons eigen café om het weekend er in te borrelen. Altijd met wat lekkers en gezelligheid.

Losse producten bij Tuingigant.com

Om de vraag naar losse producten goed te kunnen aanbieden hebben wij in 2021 de webshop Tuingigant.com in het leven geroepen. De online shop richt zich op de verkoop van losse schuttingdelen en breidt zich constant verder uit met diverse tuinartikelen.

Waarom kiest u voor Schuttinggigant?

  • FSC en PEFC gecertificeerd
  • VOG en VCA gekenmerkt
  • Service van begin tot eind.
  • Persoonlijk contact.
  • Onze eigen productie- en montage hal.
  • Eigen showmodellen in de buitenlucht.
  • Eigen gecertificeerde installatieploegen.
  • C02 compenserend.

Bezoek onze showstraat in Vriezenveen

Benieuwd naar de producten die we u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend een kijkje in onze showstraat. Een afspraak maken is niet nodig. We zijn geopend op maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 tot 17.00 uur. Bekijk hieronder wat u kunt verwachten in Vriezenveen.

Schutting showstraat

In onze schutting showstraat hebben we alle hout- schutting- en betonsoorten opgesteld. Ook kunt u gaasschermen, poorten en andere tussendelen goed bekijken en testen. We vertellen u graag de voor- en nadelen van alle scheren. Binnen maken we graag voor u een offerte op maat.

Buitenverblijven

Bij Schuttinggigant plaatsen we ook overkappingen en luxe buitenverblijven. Gemaakt van het beste Douglas hout. Vaak in combinatie met een glazen schuifwand en verlichting. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u er graag alles over.

Schuttinggigant in Vriezenveen

Losse schutting verkoop

Het meeste van ons materiaal hebben we op voorraad en laten we graag aan u zien. Op verzoek kunt u ook materiaal af komen halen. Denk hier aan schuttingen, betonpalen en hout. Onze prijzen vind u terug op Tuingigant.com. U kunt zonder afspraak langskomen.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team. Onze vakmensen zetten zich in om u te voorzien van de mooiste schutting, hekwerk, overkapping of andere houten opstelling. Deel uitmaken van dit team? Bekijk dan onze openstaande vacatures!

rens schuttinggigant

Rens

Verkoop schuttingen
rens@schuttinggigant.com

nick schuttinggigant

Nick

Verkoop projecten
nick@schuttinggigant.com

jos schuttinggigant

Jos

Verkoop overkappingen
jos@schuttinggigant.com

jorn schuttinggigant

Jorn

Product specialist
jorn@schuttinggigant.com

mathijs schuttinggigant

Mathijs

Digitaal marketeer
mathijs@schuttinggigant.com

Werken bij Schuttinggigant?

Kom werken bij Schuttinggigant & Tuingigant in Vriezenveen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vakmensen. Zowel op locatie als op kantoor. Benieuwd naar onze openstaande aanbiedingen? Bekijk al onze vacatures op onze vacature pagina en solliciteer direct!

Schuttingen

Compleet naar uw wens