Schutting plaatsen in Enschede

Zo werkt het!

Bereken zelf de beste prijs

Met onze handige online calculator

Aantal strekkende meter
Postcode
Beoordeling
4.8 / 5

Een tuin is pas compleet met een schutting. Niemand zit te wachten op pottenkijkers of zelfs inbrekers. Met een goede schutting is dit probleem eenvoudig opgelost. Ook op andere manieren maakt een schutting uw tuin veiliger. Een schutting beschermt uw tuin bijvoorbeeld tegen hevige wind. Naast praktische functies zorgt een mooie schutting ook voor de juiste uitstraling en sfeer die precies bij uw tuin past. Hier kunt u jaren van genieten dankzij de kwalitatief goede materialen en houtsoorten die Schuttinggigant aanbiedt. Kijk rond op onze site en maak gebruik van onze online calculator om de perfecte schutting in Enschede samen te stellen. Ook plaatsen wij schuttingen in Almelo, Hengelo en Vriezenveen en overal in de regio Twente.

Schutting plaatsen in Enschede

U heeft besloten dat u een schutting wilt laten plaatsen in Enschede. U moet dan natuurlijk weten aan welke eisen deze schutting moet voldoen. Wij bij Schuttinggigant helpen u graag op weg. Bij ons kunt u terecht voor een scala aan mogelijkheden. Bent u op zoek naar een eenvoudige schutting die tegen een stootje kan? Dan kunt u misschien denken aan het laten van plaatsen van een hout beton schutting in Enschede. Andere populaire houtsoorten die u in ons assortiment vindt, zijn:

Wij begrijpen dat deze houtsoorten bij u misschien niet allemaal even bekend zijn. Misschien weet u niet wat de eigenschappen van de verschillende houtsoorten zijn en welk soort het beste bij uw tuin en wensen past. Daarnaast heeft u ook nog vele keuzemogelijkheden als het gaat om de specificaties van uw nieuwe schutting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het materiaal van de onderplaten en schuttingpalen. Ook deze hebben invloed op het eindresultaat in zowel de uitstraling als de duurzaamheid. Wilt u hier mee over weten voordat u uw keuze maakt? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Op onze site vindt u hoe u dat doet. Ook bent u welkom om langs te komen in onze showroom als u de voorbeelden liever eerst in het echt bekijkt.

 

 

Maak de wereld groener met uw nieuwe schutting

Wist u dat er elk jaar maar liefst 10 miljard bomen worden gekapt? En wist u ook dat u een steentje kunt bijdragen om de wereld weer wat groener te maken? Dit doet u door uw nieuwe schutting in Enschede bij Schuttinggigant te kopen. Bomen zetten CO2 om in zuurstof, waardoor de aarde minder snel opwarmt. Door ontbossing komt de CO2 weer vrij, wat grote negatieve gevolgen heeft voor de opwarming van de aarde. Bomen zijn dus onmisbaar om onze planeet leefbaar te houden. Daarom werken wij samen met Trees for All. Deze organisatie helpt bedrijven om hun CO2 voetprint te verkleinen. Door onze partnerschap kunnen wij één boom laten plaatsen voor elke tien schuttingen die klanten bij ons kopen. Deze bomen worden zowel in oerbossen in Nederland en in de regenwouden van Costa Rica gepland. Via deze weg hebben wij al meer dan 180 bomen gepland! Wilt u ook bijdragen aan een betere en groenere wereld terwijl u tegelijkertijd geniet van uw nieuwe schutting in Enschede? Neem dan contact op met Schuttinggigant en wij maken uw tuin en de wereld een stukje mooier.

Schuttingen

Compleet naar uw wens