Trees for All en Schuttinggigant.com

Iedere klant die bij ons een schutting bestelt maakt indirect de wereld ook weer een stukje groener. Door ons partnerschap met Trees for all, planten wij zowel in oerbossen in Nederland als in het tropisch regenwoud in Costa Rica bomen voor de opname van CO2. Trees for All geeft ieder bedrijf de mogelijkheid om op een tastbare wijze invulling te geven aan duurzaamheidsbeleid en hun CO2-footprint te verkleinen. Zo wij ook! Wist je bijvoorbeeld dat er jaarlijks 10 miljard bomen verwijderd worden? Voor elke 10 schuttingen die wij verkopen, planten wij 1 boom. Help jij ons ook om de wereld weer een stukje groener te maken? Vraag nu een offerte aan!

Samen met jouw hulp hebben nu al 247 bomen geplant!

Trees For All zet zich in Nederland en het buitenland in om duurzame bostrajecten op te starten. Jaarlijks worden er tientallen hectaren bos duurzaam gerealiseerd en beheerd. Ze werken samen met de locale bevolking, zodat de locale economie gesteund wordt. Hierdoor garanderen ze een herstel van de tropische bossen.

  &

Benieuwd hoe het werkt? Bekijk de video hieronder!

Meer blogs

Stormschade? Zo krijgt u uw geld terug

Stormschade aan uw schutting? Via deze weg krijgt u een gloednieuwe en stevige schutting terug Een omgewaaide, of schade aan […]

Lees blog

Red Class Wood schuttingen

Alle voordelen op een rij U bent op zoek naar een nieuwe, op maat gemaakte, schutting om uw tuin en […]

Lees blog