Trees for All en Schuttinggigant.com

Iedere klant die bij ons een schutting bestelt maakt indirect de wereld ook weer een stukje groener. Door ons partnerschap met Trees for all, planten wij zowel in oerbossen in Nederland als in het tropisch regenwoud in Costa Rica bomen voor de opname van CO2. Trees for All geeft ieder bedrijf de mogelijkheid om op een tastbare wijze invulling te geven aan duurzaamheidsbeleid en hun CO2-footprint te verkleinen. Zo wij ook! Wist je bijvoorbeeld dat er jaarlijks 10 miljard bomen verwijderd worden? Voor elke 10 schuttingen die wij verkopen, planten wij 1 boom. Help jij ons ook om de wereld weer een stukje groener te maken? Vraag nu een offerte aan!

Samen met jouw hulp hebben nu al 433 bomen geplant!

Trees For All zet zich in Nederland en het buitenland in om duurzame bostrajecten op te starten. Jaarlijks worden er tientallen hectaren bos duurzaam gerealiseerd en beheerd. Ze werken samen met de locale bevolking, zodat de locale economie gesteund wordt. Hierdoor garanderen ze een herstel van de tropische bossen.

  &

Benieuwd hoe het werkt? Bekijk de video hieronder!

Meer blogs

Overkapping met glazen schuifwand

Geniet optimaal van uw tuin Een overkapping met een glazen schuifwand geeft een unieke eigenschap aan een overkapping. De glazen […]

Lees blog
Nobifix met premium antraciete betonpaal

Nobifix schutting, sterk en duurzaam

Naast het feit dat uw schutting u moet beschermen tegen wind en weer, is ook de uitstraling van uw schutting […]

Lees blog