Complete schutting

inclusief plaatsing vanaf € 99 per meter

Bereken zelf de beste prijs

Met onze handige online calculator

Aantal strekkende meter
Postcode
Beoordeling
4.8 / 5

Uitgerekend voor jouw tuin

Een schutting laten plaatsen in uw tuin? Bij Schuttinggigant is het zo eenvoudig als 1-2-3. Via onze handige online calculator berekent u zelf eenvoudig de gewenste schutting. Daarbij ontvangt u direct een prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Inclusief bezorgen en/of plaatsen. Maak een keuze uit diverse populaire houtsoorten en betonpalen. Samen met onze planning kiest u de gewenste lever en plaatsingsdatum en we komen bij u langs om de schutting te komen plaatsen. Vaak is dit al binnen een dag opgeleverd. Netjes aangeveegd en opgeruimd. Dat is de kwaliteit uit Twente. Naast complete schuttingen inclusief plaatsing leveren we ook compleet maatwerk. Van blokhut tot overkapping, van houten tuinmeubels tot glazen schuifwanden voor in de overkapping.

Schuttingschermen Grenen & Douglas

Naast complete schuttingen inclusief plaatsing leveren we ook compleet maatwerk. Een hoogte verschil? Dat lossen we op met een dubbele onderplaat. Hoogte of breedte aanpassen van het scherm? Dat is geen probleem. Naast onze showroom met buitenverblijven en showsteeg met model schuttingen, beschikken we over een grote werkruimte waar we alle maatwerk producten maken. Dus wilt uw een schutting plaatsen. Dan bent u aan het juiste adres. Ook met een houten schuttingdeur. Via de online calculator kunt u eenvoudig zien welke houtsoort welke prijs kost. Eventueel kiest u ook het aantal planken van de tuinschermen. Populaire houtsoorten die u in ons assortiment vindt, zijn:

 

 

Uw schutting specialist in Twente

Uw tuin is dé plek voor ontspanning en gezelligheid. Daarom vindt u het natuurlijk belangrijk dat uw tuin met een beton schutting de juiste uitstraling heeft om hier met vrienden en familie van te kunnen genieten. Iets wat hier ongetwijfeld aan bijdraagt, is een mooie schutting die past bij uw smaak en wensen. Een schutting die het totaalplaatje van uw tuin compleet maakt, privacy biedt en een fijne uitstraling heeft. Schuttinggigant begrijpt dit als geen ander. Daarom kunt u bij ons terecht voor schuttingen op maat en heeft u de keuze uit vele kleuren en materialen. Zo weet u zeker dat u een schutting vindt die bij u en uw tuin past. Al sinds 2015 leveren wij schuttingen in Twente en zijn wij blij dat wij zoveel tevreden klanten hebben mogen helpen. Kijk rond op onze site en maak gebruik van onze online calculator om de perfecte schutting in Enschede samen te stellen. Ook plaatsen wij schuttingen in Almelo, Hengelo en Vriezenveen.

Schuttingen

Compleet naar uw wens