Geniet optimaal van uw tuin

Een overkapping met een glazen schuifwand geeft een unieke eigenschap aan een overkapping. De glazen schuifwand is per paneel te verschuiven, waardoor u zelf kunt kiezen om de overkapping te sluiten of te openen. In beide gevallen heeft u altijd zicht op uw tuin. De glazen schuifwand is tot zekere hoogte isolerend en houdt meer warmte binnen. In combinatie met een houtkachel kunt u heerlijk genieten onder uw houten overkapping met lagere temperaturen. Uw woonkamer wordt vergroot naar uw tuin. Heerlijk toch?

Douglas overkapping met glazen schuifwand

Schuifwanden voor beste prijs voor de juiste kwaliteit

Schuttinggigant biedt verschillende schuifsystemen aan van verschillend kwaliteit. Op deze manier heeft u altijd de juiste kwaliteit voor dezelfde prijs. De schuifdeuren worden altijd op maat gemaakt en past daarom naadloos in uw overkapping. Ook als het houten raamwerk niet altijd even haaks op elkaar staat. De glazen panelen worden volledig compleet geleverd met rails, wieltjes en handvaten. Vaak hebben we uw schuifwand al binnen twee dagen gemonteerd in uw overkapping.

Meer weten over glazen schuifwanden?

Meer weten over glazen schuifwanden voor uw overkappingen? In onze showroom hebben we een werkend voorbeeld en kunnen we er alles over vertellen. Liever een prijsopgave hebben voor een schuifwand? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op via de mail.

Buitenverbijf Toscane 500 cm

Prijs aanvragen van een overkapping

Nog helemaal geen overkapping? En de wens om een overkapping met glazen schuifwand te laten plaatsen? Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan op maat. U kunt ook een afspraak maken bij ons in de showroom. Dan laten we u alle voorbeelden zien en berekenen we samen een overkapping op maat op basis van uw wensen.

Bekijk alle voorbeelden van onze overkappingen

Meer blogs

Omgewaaide schutting

Stormschade? Zo krijgt u uw geld terug

Stormschade aan uw schutting? Via deze weg krijgt u een gloednieuwe en stevige schutting terug Een omgewaaide, of schade aan […]

Lees blog

Overkapping met glazen schuifwand

Geniet optimaal van uw tuin Een overkapping met een glazen schuifwand geeft een unieke eigenschap aan een overkapping. De glazen […]

Lees blog