Vanwege de aanhoudende hout schaarste zijn wij gedwongen om dagprijzen te hanteren. De aanvraag die u vandaag instuurt, staat hierdoor niet vast. Voordat wij uw hout gaan leveren of plaatsen nemen wij contact op om de houtprijs alsnog vast te stellen. Dit geldt alleen voor ons hout, de prijzen voor ander materiaal en plaatsingskosten blijven gelijk.

Momenteel is er een grote vraag naar het leveren van tuinhout. We streven er naar om binnen 48 uur te reageren en uw offerte te behandelen. Houdt rekening met het bezorgen en afhalen van materiaal binnen 3-10 werkdagen. Montage 8- 10 weken levertijd, betaling achteraf als u akkoord bent.

Werkwijze

Bekijk onze werkwijze, zo hopen wij onduidelijkheden te voorkomen. Mochten er toch nog vragen zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Via onze unieke calculator stelt u voor uzelf de perfecte schutting samen en vervolgens ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte van ons. Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om.

2. Bent u akkoord met de op maat gemaakte offerte? Neem dan snel contact op met ons via info@schuttinggigant.nl of via 085-7734400 zodat wij samen met u een afspraak kunnen plannen voor het plaatsen van uw schutting.

3. Heeft u nog vragen of extra opmerkingen over de offerte neem dan contact met ons op.

4. Heeft u nog vragen over hoe u uw huidige erfscheiding moet voorbereiden klik dan hiernaast op; ‘Belangrijke instructie‘.

5. Hopelijk tot ziens bij u in de tuin!