Let op!

Deze belangrijke instructies van Schuttinggigant.com geven u duidelijkheid over wat er door uzelf geregeld moet worden. Dit zorgt voor de beste voorbereiding voor beide partijen


Bouwplaats

Voor het plaatsen van uw nieuwe schutting dient een strook van circa 50 cm vrij te zijn van begroeiing, dit dient niet allen als looppad tijdens de bouwwerkzaamheden, maar ook moet dit vrij zijn voor graafwerkzaamheden. Verder dient de plaats waar de schutting komt vrij te zijn van wortels, puin, steenmateriaal, afgebroken palen, en overige obstakels in de grond. De grond dient ‘bouwrijp’ te zijn. Wanneer dit niet het geval is zullen wij met u vooraf de meerkosten bespreken.


Laden en lossen

De montageploeg moet binnen 25 meter van de bouwplaats de materialen kunnen lossen, deze plek moet bereikbaar zijn voor een bus met aanhanger. Wanneer dit niet mogelijk is, moet dit vooraf kenbaar gemaakt worden aan Schuttinggigant.com.


Uitzetten van de schutting

Bij aankomst dient u aanwezig te zijn voor het bepalen van de lijn waarop de schutting geplaatst zal worden evenals de eventuele hoogte van de te plaatsen schutting. U zult met behulp van paaltjes de lijn moeten aangeven waar de schutting moet komen te staan. Verder dient u kenbaar te maken waar eventuele kabels en/ of leidingen liggen. De montageploeg probeert met alle facetten rekening te houden maar zijn niet aansprakelijk voor eventuele kabel- en/ of leidingschade.


Tijdens Montage

Tijdens de montage dient de montageploeg te kunnen beschikken over elektriciteit en water. Een bakje koffie zouden wij natuurlijk zeer op prijs stellen.


De Betaling

De betaling dient plaats te vinden volgens overeengekomen afspraak. Dit houdt in dat er betaald wordt voor of bij oplevering van de schutting. De betaling kan middels contante betaling, pin of met een bewijs van overschrijving.

De betaling dient ook als akkoord voor oplevering.


Nogmaals bedankt voor uw opdracht en wij wensen u veel plezier met uw nieuwe schutting.

black friday in november 2023