Let op!

Deze belangrijke instructies van Schuttinggigant.com geven u duidelijkheid over wat er door uzelf geregeld moet worden. Dit zorgt voor de beste voorbereiding voor beide partijen

Laden en lossen

De montageploeg moet binnen 25 meter van de bouwplaats de materialen kunnen lossen, deze plek moet bereikbaar zijn voor een bus met aanhanger van in totaal 13,5 m lang. Wanneer dit niet mogelijk is, moet dit vóór de afgesproken montage datum kenbaar gemaakt worden aan Schuttinggigant.com.

Vrije ruimte op vrije grond

vrije ruimte schutting

Vrije ruimte bij bestrating of groenstrook

 

Bouwplaats

Voor het plaatsen van uw nieuwe schutting dient een strook van circa 50 cm vrij te zijn van begroeiing, dit dient als looppad tijdens de bouwwerkzaamheden. Verder dient de plaats waar de schutting komt vrij te zijn van wortels, puin, steenmateriaal, afgebroken palen, en overige obstakels in de grond. De grond dient ‘bouwrijp’ te zijn. Wanneer dit niet het geval is zullen wij met u vooraf de meerkosten bespreken. Heeft uw tuin meer dan 25 cm verloop in hoogte? Geef dan ook dit aan bij ons.

Uitzetten van de schutting

Bij aankomst dient u aanwezig te zijn voor het bepalen van de lijn waarop de schutting geplaatst zal worden alsmede de eventuele hoogte van de te plaatsen schutting. U kunt ter verduidelijking met behulp van paaltjes de lijn aangeven waar de schutting geplaatst gaat worden. Verder dient u kenbaar te maken waar eventuele kabels en/ of leidingen liggen. De montageploeg probeert met alle facetten rekening te houden maar zijn niet aansprakelijk voor eventuele kabel- en/ of leidingschade. 

Wij kunnen een klicmelding aanvragen. Neem contact op voor meer info.

Tijdens montage

Tijdens de montage dient de montageploeg te kunnen beschikken over elektriciteit en water. Een kopje koffie zouden wij natuurlijk zeer op prijs stellen. 

De betaling

De betaling dient plaats te vinden volgens aangegeven betalingsmethode. Dit houdt in dat er betaald wordt voor of bij oplevering van de schutting. De betaling kan middels iDeal, pin, contante betaling of met een bewijs van overboeking.