Vanwege de aanhoudende hout schaarste zijn wij gedwongen om dagprijzen te hanteren. De aanvraag die u vandaag instuurt, staat hierdoor niet vast. Voordat wij uw hout gaan leveren of plaatsen nemen wij contact op om de houtprijs alsnog vast te stellen. Dit geldt alleen voor ons hout, de prijzen voor ander materiaal en plaatsingskosten blijven gelijk.

Momenteel is er een grote vraag naar het leveren van tuinhout. We streven er naar om binnen 48 uur te reageren en uw offerte te behandelen. Houdt rekening met het bezorgen en afhalen van materiaal binnen 3-10 werkdagen. Montage 8- 10 weken levertijd, betaling achteraf als u akkoord bent.

Samen groener met Trees for All

elke 10 klanten is 1 boom!

Bereken zelf de beste prijs

Met onze handige online calculator

Aantal strekkende meter
Postcode
Beoordeling
4.8 / 5

Trees for All en Schuttinggigant.com

Iedere klant die bij ons een schutting bestelt maakt indirect de wereld ook weer een stukje groener. Door ons partnerschap met Trees for all, planten wij zowel in oerbossen in Nederland als in het tropisch regenwoud in Costa Rica bomen voor de opname van CO2. Trees for All geeft ieder bedrijf de mogelijkheid om op een tastbare wijze invulling te geven aan duurzaamheidsbeleid en hun CO2-footprint te verkleinen. Zo wij ook! Wist je bijvoorbeeld dat er jaarlijks 10 miljard bomen verwijderd worden? Voor elke 10 schuttingen die wij verkopen, planten wij 1 boom. Help jij ons ook om de wereld weer een stukje groener te maken? Vraag nu een offerte aan!

Samen met jouw hulp hebben nu al 153 bomen geplant!

Trees For All zet zich in Nederland en het buitenland in om duurzame bostrajecten op te starten. Jaarlijks worden er tientallen hectaren bos duurzaam gerealiseerd en beheerd. Ze werken samen met de locale bevolking, zodat de locale economie gesteund wordt. Hierdoor garanderen ze een herstel van de tropische bossen.

  &

Benieuwd hoe het werkt? Bekijk de video hieronder!

Schuttingen

Compleet naar uw wens