Rainblock

Rainblock laten plaatsen?

Beoordeling
4.8 / 5

Wat is een Rainblock schutting?

Tegenwoordig wordt het steeds droger in ons Nederland en wordt het weer steeds grilliger. Om juist gebruik te kunnen maken van deze veranderingen bieden wij van Schuttinggigant het unieke Rainblock systeem aan. Dit kan in combinatie met een schutting of tegen uw overkapping. Op deze manier kunt u uw eigen Rainblock schutting laten creëren.

Het speciale en innovatieve systeem van Rainblock is gemaakt voor een stijlvolle en effectieve manier van wateropslag zonder dat er veel ruimte verloren gaat. De Rainblocks zijn op veel manieren te gebruiken: Naast elkaar tegen de muur, op elkaar maar ook als compleet schutting deel. Deze laatste optie is erg handig als u een schutting wil laten plaatsen, maar dit op een duurzame manier wil doen. De blokken zijn 90 x 25 x 90 groot en de individuele delen kunt u samenvoegen mocht u een nog grotere opslag willen creëren.

De Rainblocks zijn gemaakt van een sterk kunststof materiaal en verkleuren niet door het slimme gebruik van duurzame materialen. Doordat de modules uit 1 stuk zijn gegoten zijn ze erg sterk en zullen deze lang mee gaan.


Twee maal een Rainblock schutting in een 660 liter opstelling.


Waarom Rainblock?

Nederland loopt voorop als het aankomt op duurzame innovaties en met name op het gebied  van waterwinning en watermanagement. Vooral dit laatste punt is waar Rainblock erg goed mee kan helpen.

Als u Rainblock in uw schutting heeft gemonteerd en vervolgens komt er een stortbui kunnen de modules tot wel 660 liter! water opnemen. Dit is een hele verlichting voor het riool, want wie kent het probleem nou niet? Het begin met regenen en binnen de kortste keren staan de straten blank. Dit komt doordat het riool al het water niet meer kan afvoeren.

In 2050 heeft Nederland en in het specifiek de waterschappen het doel gesteld om zo klimaatbestendig te zijn ingericht. Ook is dit een speerpunt van de huidige woningbouw. Denkt u maar eens aan warmtepompen, zonnepanelen, van het gas en nu dus ook een wateropvangsysteem. Met dit systeem investeert u in en milieuvriendelijke oplossing en in uw tuin.Rainblock in uw schutting

Wij van Schuttinggigant hebben al jaren ervaring met het plaatsen van schuttingen en overkappingen. Hierbij zijn wij altijd op zoek naar hoe we alles zo effectief en duurzaam mogelijk kunnen leveren en installeren.

Rainblock is een systeem wat erg is gericht op duurzaamheid en wat zich uitermate goed leent voor het plaatsen als schuttingdelen. De modules komen op een betonnen onderwerk te staan en de blokken worden op de plaats gehouden door 4 stevige palen die in de gleuven komen te staan van de blokken (zie foto onder). Zoals u in de eerste foto goed kunt zien worden de blokken uiteindelijk tussen 2 palen geplaatst. Hierna kan er verder worden gegaan met een normale schutting of een van onze andere vele opties.

De Rainblock modules kunnen ook nog weggewerkt worden met een gaasscherm die u laat bekleden met Hedera (klimop). Dus ook al ziet u de blokken niet dan kunt u alsnog genieten van de voordelen van een Rainblock schutting

Wenst u nog meer informatie? Neem dan snel een kijkje op de site van Rainblock voor nog meer inspiratie en het verhaal erachterTot slot

Bent u benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Naast een scherpe prijs krijgt u bij ons een vakkundige installatie door onze eigen montageploegen. Bent u eigenlijk toch op zoek naar een normale schutting? Dan kunt u terecht bij onze calculator die u ook bovendien ook een scherpe prijs geeft en ontvangt u een offerte op maat.

 

Met vriendelijke groeten

Team Schuttinggigant