Homepage

Dé fullservice schuttingbouwer

van verwijderen tot plaatsen

Op zoek naar een nieuwe tuinafscheiding? Schuttinggigant is dé fullservice schuttingpartner voor het plaatsen van een nieuwe schutting, hekwerk of groenstrook. Ook bent u bij Schuttinggigant bij het juiste adres voor houten overkappingen, luxe buiten verblijven. We komen bij u langs om in te meten, verwijderen waar nodig is uw oude groenstrook of schutting en plaatsen daar een strakke schutting voor terug. Compleet opgeleverd en beschikbaar in verschillende type houtsoorten. Precies zoals u dat wilt.

Schutting showstraat

In onze schutting showstraat hebben we alle hout- schutting- en betonsoorten opgesteld. Ook kunt u gaasschermen, poorten en andere tussendelen goed bekijken en testen. We vertellen u graag de voor- en nadelen van alle scheren. Binnen maken we graag voor u een offerte op maat.

Buitenverblijven

Bij Schuttinggigant plaatsen we ook overkappingen en luxe buitenverblijven. Gemaakt van het beste Douglas hout. Vaak in combinatie met een glazen schuifwand en verlichting. Benieuwd naar de mogelijkheden? We kunnen u in de showroom alles laten zien. 

Schuttinggigant in Vriezenveen

Losse schutting verkoop

Het meeste van ons materiaal hebben we op voorraad en laten we graag aan u zien. Op verzoek kunt u ook materiaal af komen halen. Denk hier aan schuttingen, betonpalen en hout. Onze prijzen vind u terug op Tuingigant.com. U kunt zonder afspraak langskomen.

Schutting op maat

exact zoals u dat wilt!

Met de door ons ontwikkelde online calculator berekent u de beste prijs voor uw schutting. Wij plaatsen of bezorgen de schutting naar uw wens.

Luxe overkappingen

Projectmatig schuttingbouw

Over Schuttinggigant.com

Trees for all

Koop verantwoord uw schutting

Wij van Schuttinggigant streven naar een betere wereld, daarom compenseren een heleboel Co2 met de aanschaf van uw schutting! Per 10 schuttingen planten wij namelijk een boom! Dit zijn tientallen bomen per maand!

Logo Trees For All en Schuttinggigant

Offerte op maat?

wij leveren maatwerk!

Naast schuttingen inclusief plaatsing bent u ook voor overkappingen, blokhutten en steigerhouten of douglas meubelen bij ons aan het juiste adres. Zelfs de complete aanleg van uw tuin kunnen wij voor u verzorgen.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat!